Utočište Mačkica
Dobro došao/la na Utočište Mačkica (UM). Ovo je RPG forum. Registriraj se i naravno, zabavi!

Join the forum, it's quick and easy

Utočište Mačkica
Dobro došao/la na Utočište Mačkica (UM). Ovo je RPG forum. Registriraj se i naravno, zabavi!
Utočište Mačkica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ovo je RPG forum o mackama. Vi ovdje glumite macku. Forum je trenutno na velikom preuredjenju, pa necete moci postati, ali se svejedno regajte. Uredjivanje foruma zavrsava 01.06.2010. UM Admin Team

Evo, napravili smo novo natjecanje za vas! Da biste se prijavili na njeg kliknite OVDJE! Tu imate sve sto je potrebno da biste ucestvovali na natjecanju. Svima vam zelimo srecu. UM Admin Team
Pretraľnik

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Login

Zaboravih zaporku

Ukupno je: 6 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 6 gostiju.

/

[ View the whole list ]

Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 87, dana ned tra 15, 2012 4:35 pm.
Poll

Kakav je ovaj forum?

Mjesto za borbe.. - Page 3 Vote_lcap50%Mjesto za borbe.. - Page 3 Vote_rcap 50% [ 12 ]
Mjesto za borbe.. - Page 3 Vote_lcap33%Mjesto za borbe.. - Page 3 Vote_rcap 33% [ 8 ]
Mjesto za borbe.. - Page 3 Vote_lcap17%Mjesto za borbe.. - Page 3 Vote_rcap 17% [ 4 ]
Mjesto za borbe.. - Page 3 Vote_lcap0%Mjesto za borbe.. - Page 3 Vote_rcap 0% [ 0 ]
Mjesto za borbe.. - Page 3 Vote_lcap0%Mjesto za borbe.. - Page 3 Vote_rcap 0% [ 0 ]

Ukupno glasova : 24

Latest topics
» Price
Mjesto za borbe.. - Page 3 Emptyčet sij 28, 2016 10:40 pm by Micyxd

» Ukrašavanje slika i pomoć od Mice
Mjesto za borbe.. - Page 3 Emptypon sij 18, 2016 4:14 pm by Micyxd

» Uputstvo za učlanjenje na forum
Mjesto za borbe.. - Page 3 Emptysub sij 09, 2016 12:14 am by Micyxd

» Prijava mačaka
Mjesto za borbe.. - Page 3 Emptypet sij 08, 2016 11:59 pm by Micyxd

» Posaljite neki link ili slicno
Mjesto za borbe.. - Page 3 Emptysri sij 06, 2016 5:37 pm by Micyxd

» Serije, Aniacije, filmovi...
Mjesto za borbe.. - Page 3 Emptysri sij 06, 2016 5:29 pm by Micyxd

» ooooo nnnnneeeeeccccceee nnniiikkoo ddaa pprriicca
Mjesto za borbe.. - Page 3 Emptyčet pro 24, 2015 2:18 pm by Aki

» Posvajalište #Cait_Cat
Mjesto za borbe.. - Page 3 Emptypon pro 21, 2015 1:15 pm by Aki

» Ja sam Bella
Mjesto za borbe.. - Page 3 Emptypon pro 14, 2015 3:20 pm by Micyxd

Pravila za nove macke
Drage moje mica-mace.... Vidjeli smo da neki od vas kad se regaju stave 3000000 i vise novcica... da mi nebi morali da vam sami stavljamo svi cete u pocetku stavljati 3000 novcica! Ime cete staviti bilo koje. najbolje ime po kojem ce se vasa macka zvati. Za vise pitanja obratite se u kutak za goste. UM Admin Team
Navigation
 Portal
 Index
 Članstvo
 FAQ
 Pretraľnik

You are not connected. Please login or register

Mjesto za borbe..

5 posters

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down  Poruka [Stranica 3 / 6.]

1Mjesto za borbe.. - Page 3 Empty Mjesto za borbe.. sri srp 15, 2009 7:51 pm

Minako

Minako
Admin
Admin

First topic message reminder :

Ovdje se borite sa mačkama.

51Mjesto za borbe.. - Page 3 Empty Re: Mjesto za borbe.. čet svi 20, 2010 4:44 pm

Lina

Lina
Admin
Admin

-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa- pocne Lina vristati i iz nje pocne izlaziti neko cudno crveno svijetlo. Licilo je na plamen.
-haaajjaaaahh!- uzvikne Lina i baci plamen na Hannu i Miu
-i ja cu se boriti s vama!- uzvikne Lina

https://utociste-mackica.forumcroatian.com

52Mjesto za borbe.. - Page 3 Empty Re: Mjesto za borbe.. čet svi 20, 2010 6:22 pm

Wiz

Wiz
Admin
Admin

No dobro. Ja moram nastaviti.
-Vodeni Mjesec!-kaže Hanna i baci 2 vodena mjeseca na Linu i Miju.

53Mjesto za borbe.. - Page 3 Empty Re: Mjesto za borbe.. čet svi 20, 2010 6:57 pm

Lina

Lina
Admin
Admin

*Lina stvori veliku vatrenu kuglu i odbrani se od hanninog napada*
Lina stvori vatrenu kuglu i baci ju na Hannu

54Mjesto za borbe.. - Page 3 Empty Re: Mjesto za borbe.. čet svi 20, 2010 7:08 pm

Mia

Mia
Admin
Admin

Možemo li se boriti u četvero ili je to malo previše?-upita Lea

55Mjesto za borbe.. - Page 3 Empty Re: Mjesto za borbe.. čet svi 20, 2010 7:13 pm

Lina

Lina
Admin
Admin

-mozemo- doda Lina

56Mjesto za borbe.. - Page 3 Empty Re: Mjesto za borbe.. čet svi 20, 2010 7:17 pm

Lina

Lina
Admin
Admin

-idemo dvoje protiv dvoje?- upita Lina
-hanna i ja protiv vas dvije, ok?- doda Lina

57Mjesto za borbe.. - Page 3 Empty Re: Mjesto za borbe.. čet svi 20, 2010 7:20 pm

Mia

Mia
Admin
Admin

Može-reče Lea
Puštamo vas prve-doda Mia

PS. Hanna i ja smo se borile tako što je jedna rekla moć koju izvodi i na kraju stavila tri točke pa je ova druga nastavila i rekla kako se obranila...

58Mjesto za borbe.. - Page 3 Empty Re: Mjesto za borbe.. čet svi 20, 2010 7:21 pm

Lina

Lina
Admin
Admin

-okej, il bolje da ja budem s Leom, posto je ona malo slabija, pa joj mogu objasnit?- upita Lina
-oces Lea??- upita Lina Leu

59Mjesto za borbe.. - Page 3 Empty Re: Mjesto za borbe.. čet svi 20, 2010 7:25 pm

Mia

Mia
Admin
Admin

Kako hoćeš-odgovori Lea-meni je svejedno

PS. Lina kako je tebi traže. Ako ti je draže da budeš s Hannom samo kreni s napadom. Ako ti je draže da budeš s Leom onda samo napiši da si s Leom i kreni s napadom. Ako hoćeš ono da udužuju moći možeš i napisati i za Leu. Ako si me shvatila XD

60Mjesto za borbe.. - Page 3 Empty Re: Mjesto za borbe.. čet svi 20, 2010 7:36 pm

Lina

Lina
Admin
Admin

-Hanna, idemo- doda Lina na to
-ovack: stavi sape u vis i reci vatra! tad ce se stvorit oklop za nas koji ce nas zastititi od napada.- nauci ju Lina

61Mjesto za borbe.. - Page 3 Empty Re: Mjesto za borbe.. čet svi 20, 2010 7:38 pm

Wiz

Wiz
Admin
Admin

-No dobro. Iako ja nemam moć vatre. Ma rađe ću reć voda. Ti reci vatra xD.-kaže Hanna.
-Vodeni štit-kaže Hanna.
-Vatreni štit- kaže Lina i zajedno stvore veoma jak štit.

62Mjesto za borbe.. - Page 3 Empty Re: Mjesto za borbe.. čet svi 20, 2010 7:39 pm

Lina

Lina
Admin
Admin

-dobila si moc vatre <3 Wink- odgovori joj Lina
-Lea, Mia napadajte!- doda Lina

63Mjesto za borbe.. - Page 3 Empty Re: Mjesto za borbe.. čet svi 20, 2010 7:41 pm

Wiz

Wiz
Admin
Admin

*Lina kad si već tu, jesam li ja zauvijek promijenila izgled kad sam ušla u onaj tvoj krug*

64Mjesto za borbe.. - Page 3 Empty Re: Mjesto za borbe.. čet svi 20, 2010 7:53 pm

Mia

Mia
Admin
Admin

*Lea i Mia su se nešto skupile i Lea je stalno klimala glavom. Odjednom Lea i Mia pogledaju u Linu i Hannu te primjete da obje imaju štit.*

Tuča-uzvikne Lea i iz šapica poleti tuča prema Hanni. Ona razbije Hannin štit ali je tuča energiju potrošila na razbijanje štita pa je sada valjalo baciti novu čaroliju.-Hmm, ali vatru je malo teže maknuti. Upotrijebiti ću energiju jer da ju ugasim kišom moram biti jako snažna a ovo mi je tek prva borba pa...
Energija trokuta-reče Lea i iz njenih šapa poleti neka mutna zraka u obliku trokuta koja probije Linin štit.

Sad brzo-uzvikne Mia
*Mia i Lea udruže moći. Mia je prizvala puno šumskih životinja da napadnu Hannu u Linu, a Lea šumskim životinjama doda energije. Čarolija poleti prema Hanni i Lini no u to...*

PS. Mislila sam da vi isto uprabite zajedničku moć i onda se naše moći sretnuu i onda mi moramo držati te moći jer ako pustimo će se suprotnička moć obruštiti na nas. I onda se obje strane iscrpe i obje strane padnu na pod.

65Mjesto za borbe.. - Page 3 Empty Re: Mjesto za borbe.. čet svi 20, 2010 8:01 pm

Wiz

Wiz
Admin
Admin

*ti bi kopirala HP?

-Sunčeva, Mjesečeva i zvjezdana svjetlost!-viknu Hanna i Lina te sa napadom istroše energiju protivnica i od svjetlosti protivnice nisu mogle gledat. Sunce, Mjesec i zvijezde nestanu a protivnice progledaju.

66Mjesto za borbe.. - Page 3 Empty Re: Mjesto za borbe.. čet svi 20, 2010 8:31 pm

Lina

Lina
Admin
Admin

-ste dobro?- upita Lina zabrinuto

67Mjesto za borbe.. - Page 3 Empty Re: Mjesto za borbe.. pet svi 21, 2010 9:15 am

Mia

Mia
Admin
Admin

Pa ja sam dobro-veselo uzvikne Lea-ali neznam za Miu
I ja sam dobro ali sam iscrpljena-reče Mia-dobro onda baš nisam najbolje. Lea je puno izdržljivija od mene. Moram se odmoriti. Vi se nastavite boriti u troje, jedan protiv dva.

U redu-reče Lea-počnimo! Ja ću prva!
Energija trokuta-poviče Lea-dodajem ti tuču!
*Mutne zrake u obliku trokuta polete na Hannu i Linu ali ih ne napadnu nego ih samo okruže. Da bi stvar bilo teže maknuti doletjela je još i tuča koja je također letjela oko Hanne i Line. Od tog oklopa one nisu mogle bacati čaroliju. Naravno da se taj oklop može maknuti. Samo treba razbiti prvo njega a tek onda se može u napad.*
Štit padalina-uzvikn Lea
*Oko Lee se stvori štit od padalina. Sve moguće padaline su padale oko Lee. Sad da bi napali Leu morate upotrijevbiti tri čarolije. 1.Za razbijanje štita koji vam neda da upotrijebite čaroliju protiv Lee, 2. da razbijete Lein okop i 3. da napadnete Leu. To će Lei dati vremena da smisli što će sljedeće upotrijebiti.*

68Mjesto za borbe.. - Page 3 Empty Re: Mjesto za borbe.. pet svi 21, 2010 10:36 am

Wiz

Wiz
Admin
Admin

-U ovakvim trenutcima..-počne Hanna.
-..treba se transformirati.-završi Lina.
-Ran.-kaže Lina.
-Tia.-kaže Hanna.
-Ok!-kažu Tia i Ran.
-My own heart, unlock! Charanari: Heart Dance!-kaže Lina.
-My own heart, unlock! Charanari: Water Dance!-kaže Hanna.
Hanna je sad izgledala ovako: Mjesto za borbe.. - Page 3 2vx0e2c
-Heart Rod!-kaže Lina.
-Water Rod!-kaže Hanna.
-Spiral Heart!-kaže Lina.
-Spiral Water!-kaže Hanna.
*Rodovi zajedno razbiju tuču i munje.*
-Red je za čarolije.-kaže Lina.
-Ballet Charm!-zajedno viknu Lina i Hanna.
*Leini štitovi nestanu kao prah a Lea se umiri i zaspe (par minuta)*
O.o Zaspala je.-kažu i nasmiju se Lina i Hanna.

69Mjesto za borbe.. - Page 3 Empty Re: Mjesto za borbe.. pet svi 21, 2010 7:41 pm

Lina

Lina
Admin
Admin

S Heart Dance Linna je izgledala ovako:

Mjesto za borbe.. - Page 3 148eqkl

Linna stane na prste (u baletnim papucicama je) i pocne se vrtiti. Neizmjenicno je desnu nogu spustala i dizala, i tako je stvorila vrpcu za gimnastiku. Linna skoci i uradi spagu 2 puta u zraku. To je napravilo dovoljno jak stit da izgrzi i do 20 udaraca. Linna je pokazala Hanni kako da to uradi, i njih dvije su se zajedno okretale, i stvorile stit koji je mogao primiti 40 udaraca, a da nije ni ogreban...

-uspjele smo!- uzvikne Linna veselo

Lea je i dalje spavala.

70Mjesto za borbe.. - Page 3 Empty Re: Mjesto za borbe.. pet svi 21, 2010 8:42 pm

Minako

Minako
Admin
Admin

Utau je prolazila.Rina ju je špijunirala iza grma.
Odjednom Rina skoči na nju.Utau vrisne.Rina ju ogrebe.

71Mjesto za borbe.. - Page 3 Empty Re: Mjesto za borbe.. sub svi 22, 2010 2:44 pm

Lina

Lina
Admin
Admin

Lina stvori veliku vatrenu kuglu i baci ju na Utau i Rinu.
Njih dvije padnu.
Lina uzme gimnasticarsku vrpcu i poleti.
Vrtila se oko njih dok ih nije opkruzila vrpcom.
To je stvorilo obruc oko Rine i Utau dok su Hanna i Lina razmisljale sta jos da urade

-Sta cemo?- upita Lina Hannu

72Mjesto za borbe.. - Page 3 Empty Re: Mjesto za borbe.. sub svi 22, 2010 2:50 pm

Wiz

Wiz
Admin
Admin

-Ček nismo li ih prvo trebale pitati hoće li se boriti?-pita Hanna.
-Poplava!-kaže Hanna i napravi poplavu oko Rine i Utau.

73Mjesto za borbe.. - Page 3 Empty Re: Mjesto za borbe.. sub svi 22, 2010 2:57 pm

Lina

Lina
Admin
Admin

-ne. same su upale ovdje. to ih izaziva na borbu s nama.- kaze Lina

-padajuca srca- uzvikne Linna i s neba pocnu padati srca koja su obasipala Rinu i Utau

srca su nestala za par trenutaka

-kisa!- uzvikne Hanna
-srcad!- uzvikne Lina

sad su s neba padala i srcad i kisa.
to je oborilo Rinu i Utau na tlo.

74Mjesto za borbe.. - Page 3 Empty Re: Mjesto za borbe.. sub svi 22, 2010 4:35 pm

Wiz

Wiz
Admin
Admin

-Zvjezdana prašina!-zaurla hanna i Rina i Utau se oslobode Lininih i Hanninih napada.

75Mjesto za borbe.. - Page 3 Empty Re: Mjesto za borbe.. sub svi 22, 2010 4:38 pm

Minako

Minako
Admin
Admin

Ove dvije su jedva disale.
-Jako..ste...dobre-kaže Rina

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 3 / 6.]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next